Tapasin M.ää viikonloppuna. Kävimme syömässä hyvässä ravintolassa, kuten olimme suunnitelleet. Nautimme ruuasta ja toistemme seurasta ravintolassa yli kaksi tuntia. Oli mukavaa kun taas oli aikaa keskustelulle.

Ruuan jälkeen kävelimme hotelliini, ja heittäydyimme samantien sänkyyn. Se vasta olikin mukavaa. Olinkin kaivannut M.n käsiä hyväilemään minua. Seksi oli jälleen kertakaikkisen upeaa. En ole aiemmin törmännyt mieheen, joka M.n tavoin jaksaisi hyväillä ja hellitellä ja rakastella niin että varmasti ehdin mukaan. M selvästi myös nauttii siitä että rakastelumme kestää pitkään. Kuten minäkin. ehdimme rakastella kaksi kertaa ennen kuin M.n piti kiirehtiä kotiin. Se olikin illan ainoa ikävä juttu, mutta kuuluu tällaisen suhteen luonteeseen. Eli joko sen kanssa pitää tulla toimeen, tai lopettaa M.n tapaileminen.

Tapaamisen jälkeen tuli vielä pari piristävää tekstaria ja mailiä. Ja seuraavaan tapaamiseen ei onneksi ole enää pitkään.

S kyseli viikonlopun aikaan muutaman kerran tekstarilla kuulumisiani. En ole vielä päättänyt kerronko S.lle M.stä. M.lle en ainakaan kerro S.stä.