Juuri nyt kahden ei-suhteen loukku realisoituu.

S.n kanssa tekstareidemme sävy muuttui reilu kolme vuotta sitten. Yhden yhteisen yön jälkeen tuntui että asiat jäivät kesken. Jatkoimme flirttiä tekstareilla. Kerroimme toisillemme mitä tekisimme, jos siihen olisi mahdollisuus. Lopulta tekstareista tuli yksi fantasioinnin muoto. Itse asiassa suuri osa tämän ei-suhteen seksistä on tapahtunut tekstareina ja siis fantasiana.

Joskus mietin pettämistä. S.n vaimon kannalta tekstarit ovat selkeästi pettämistä. S himoitsemassa minua, ja viestittää sen suorasanaisesti kirjoitettuna. Ja kuvittelee seksiä kanssani. Mutta entä jos olisi tekstariautomaatti joka vastailisi fantasiatekstareihin? Siis jos vastaajana en olisi minä, todellinen nainen, vaan jokin automaatti. Olisiko se yhtä lailla pettämistä?

Varsinaisesti olemme viettäneet öitä yhdessä satunnaisesti. Aika harvoin. Seksiä olemme harrastaneet muutaman vuoden. Mutta S on laittanut rajan yhdyntään. Ihan kuin olisi vähemmän pettämistä himoita toista, viettää hänen kanssaan öitä ja harrastaa seksiä muttei yhdyntää.

Loukku realisoituu juuri nyt niin, että S lähettää tekstareissa hyväilyä ja halausta, ja uudempi ei-suhde rutistaa sähköpostitse.