Koska M asuu toisella paikkakunnalla, täytyy tapaamiset miettiä tarkemmin etukäteen, kuin jos hän asuisi myös pääkaupunkiseudulla. Välillä hän on onneksi täällä työkuvioissa, kuten taas parin viikon päästä, jolloin sovimme tapaavamme. M tulee silloin luokseni yöksi.

Nyt olenkin itse menossa M.n kotipaikkakunnalle jo viikon kuluttua, ja sovimme treffit silloinkin. M lupasi varata pöydän ravintolasta. Ihan mukavaa mennä illalla kaksi syömään. Ehdimme rauhassa keskustelemaan, ja varmaan vähän halailemmekin. Ilmeisesti M ei pelkää jonkun tuttavansa näkevän meitä, ja kertovan hänen vaimolleen. Itse en välttämättä toivo törmääväni tuttuihin, koska en halua selitellä tätä juttua kenellekään. Aika hankalaa. Mutta M.n kotipaikkakunnalla ei  minulla ole montaa tuttua, joten riski siihen että joku olisi samassa illallisravintolassa on varmaan aika pieni.

Perjantaina tapasin taas S.n vähän rennommissa kuvioissa. Hänellä oli kiire kotiin, joten kiusallista tilannetta ei syntynyt. En siis vielä joutunut ratkaisemaan mitä sanon S.lle, tai sanonko mitään. Kumpikaan näistä suhteista ei mielestäni ole oikea suhde. Koska sekä S että M ovat naimisissa, en koe että minun pitäisi jotenkin olla uskollinen kummallekaan. En myöskään suunnittele mitään yhteistä tulevaisuutta kummankaan kanssa, joten siinäkään mielessä en koe olevani sitoutunut kumpaakaan.

Mutta tällä hetkellä suhde M.n kanssa on enemmän suhde. Pidämme yhteyttä sähköpostilla lähes päivittäin ja olemme sopineet tapaamisia etukäteen. S.n kanssa olemme aina vaan ajautuneet tilanteeseen, kun siihen on ollut mahdollisuus. Pari yliyön työjuttua on S.n kanssa tänä keväänä, joten tilanne tulee kyllä eteen, jolloin täytyy päättää kerronko M.stä jotain, tai jatkanko S.n kanssa kuten ennen. Mitään sovittua ei välillämme ole koskaan ollut, mutta aina tilaisuuden tullen, olemme päätyneet samaan sänkyyn.

Ylläolevasta saa kuvan että vietän täysin holtitonta elämää, joka on kaukana todellisuudesta. Todellisuudessa olen vuosia ollut käytännössä vailla seksiä, satunnaisia S.n kanssa vietettyjä hetkiä lukuunottamatta. Kunnes nyt tapasin M.n, ja hän on ollut muutaman yön luonani.