M on ollut perheensä kanssa lomalla. Emme ole nähneet melkein kahteen viikkoon, emmekä puhuneet puhelimessakaan yli viikkoon. Vaikka olemme kirjoitelleet sähköpostia käytännössä päivittäin, tuntuu aika pitkältä. Pitänee huolestua. En kyllä edelleenkään koe olevani ihastunut, mutta kaipaan M.n seuraa kuitenkin.

Tapaamme viikonloppuna, kun vierailen M.n kotipaikkakunnalla. Tarkoitus on mennä ulos syömään. Tai siis, M ilmoitti varanneensa meille pöydän kivasta ravintolasta. Tuntuu todella hyvältä nähdä M.ää pitkän tauon jälkeen. Tosin ei kai 2 viikkoa ole kovin pitkä aika. Todennäköisesti jatkossa menee paljon pidempiäkin aikoja ettemme näe, koska M asuu muualla perheensä kanssa. Ei pidä ryhtyä kaipaamaan.

Laitoin nyt illalla hajuvettä jonka ostin pari vuotta sitten kun lähdin X.n kanssa matkalle. Romanttinen viikonloppu, joka oli kyllä mukava, muttei romanttinen. Hajuvesi on muistuttanut siitä liikaa, eli en ole käyttänyt sitä. Pidän tuoksusta, joten kokeilen nyt voinko käyttää sitä, vai tuleeko siitä mieleen X, ja kaikki siihen liityvä suru ja muu. Ainakin nyt illalla tuntuu vähän siltä. Mutta ehkä nyt on huono hetki. En kuitenkaan viitsi laittaa tätä tavatessani M.ää, jos tuleekin huono mieli omasta hajuvedestä. Hieman vaikeasti selitettävissä "treffeillä."