Blogi on elänyt kohtuutonta hiljaiseloa pari viikkoa, minä sen sijaan en.

Ensimmäisenä yhteisenä yönä kanssakäymisemme oli kohtuullisen viatonta. Tai ei kovin viatonta, mutta emme kuitenkaan rynnänneet suin päin harrastamaan seksiä. Viikkoa myöhemmin M oli kuitenkin taas käymässä Helsingissä. Hän kysyi tekstarilla ehdinkö tapaamaan häntä pari tuntia ennen junan lähtöä. Minulle se sopi hyvin. Koska itselläni oli illaksi menoa pyysin että, M tulee luokseni. Päädyimme rakastelemaan, ja tapaaminen venyi niin että molemmat myöhästyimme tahoillamme. Seksi M.n kanssa oli ihanaa, vaikka tuolloin aikaa oli aika vähän.

Viime viikolla M oli sitten luonani kaksi yötä. Ehdimme jutella, syödä, rakastella, käydä yhdessä suihkussa, rakastella uudestaan, nukkua, rakastella uudestaan, nukkua ja rakastella vielä aamulla uudestaan. Tätä siis kahtena päivänä. Toisena päivänä kun M oli luonani, törmäsin S.ään työkuvioissa illansuussa. Hän ehdotti, että kävisimme juomassa lasit viiniä yhdessä, kun emme pitkään aikaan ole ehtineet rauhassa keskustelemaan. Jos M ei olisi ollut luonani, olisin ehdottomasti mennyt, koska Sn seurassa n aina mukavaa. Nyt vetosin väsymykseen, ja kiirehdin kotiin M.n luo.

Seksi sujuu loistavasti, vaikka muuten tämä suhde M.n on todella ei-sopiva. Kirjoittelemme päivittäin toisillemme pitkiä mailejä. Välillä vitsailemme tai kerromme päivän kulusta. Keskinäistä suhdettammekin olemme vähän puineet kirjoittamalla. Emme kuitenkaan peruskysymystä, siis sitä että M on naimisissa. Muutaman kerran M on soittanut kuullakseen ääneni.

Minä en tietenkään soita hänelle.